Despre Noi

Conversie desene, desene de executie, ansamble, desene de montaj - va asiguram solutia la fiecare solicitare.

Noi AVEM solutia la problema dumneavoastra. Aveti nevoie de ajutor pentru a termina un proiect urgent? Aveti nevoie de cineva care sa faca un proiect?

Business-ul lucreaza pentru dumneavostra sau dumneavoastra lucrati pentru el? Va bucurati de timpul liber si resursele financiare create de activitatea intensa desfasurata? Doriti optimizarea costurilor? - raspunsul corect la aceste intrebari este externalizarea activitatilor in varf de sarcina catre profesionisti. De ce sa platiti resurse atunci cand activitatea dumneavoastra nu are nevoie de ele, de ce sa nu aveti garantia unui contract profesional atunci cand proiectele o solicita? - Mech-Design

Sunteti la inceput de drum si vi se pare ca nu exista nici o iesire? Apelati cu incredere la noi. Suntem o echipa tanara si dinamica formata din ingineri cu experienta in mai multe domenii de activitate.

Proiectele pe care le-am avut pana acum ne-au determinat sa avem o flexibilitate mare si o capacitate de a ne adapta la cerintele si pretentiile clientilor nostri. Rezultatele ne recomanda.

In spatele nostru stau ani de desenare si proiectare, experienta atat din fata calculatorului cat si in fabrica printre utilaje si muncitori.